Sivut

keskiviikko 9. maaliskuuta 2022

ärsykkeestä palkkaamista eikä välttelemistä

 On ollut kyllä aika hektistä ja hermot on ollut kireellä. Blogin kirjoitus on jäänyt vähemmälle ajan takia. Koulussa ruvettiin opiskelemaan pieneläimiä, ihanaa tätä olen odottanut. Opiskelu on vienyt kyllä paljon aikaa. Aiheet ovat tuttuja, mutta kuitenkin vieraita. Kyllä eläimistä paljon tiedän, mutta en mitään tieteellisiä juttuja sen enempää. Kaikki ajatustyö on nyt mennyt kouluun. Voi kun saisi vuorokauteen muutaman lisätunnin jotta ehtisi päivittää instagramin, tiktokin, blogin sekä youtuben ajan kanssa. 

Frida on toipunut täysin hänen vatsaongelmastaan ja meidän yhteistyö sujuu aina vaan paremmin. Pentukurssia ei ole enää niin kovin kauaa jäljellä. En haluaisi, että se vielä loppuu. Katsotaan mitä me sen jälkeen rupeamme harrastamaan, kaikki on vielä ihan avoinna. 


Lauantaina meillä oli pentukoulu. Koulussa käytiin läpi kontaktia sekä ärsykkeen katsomisesta palkkaamista. Eli kun meidän ohi menee vaikka autoja joita Frida katsoo, palkataan kohteen katsomisesta. Näin koira katsoo kohdetta jonka jälkeen koira katsoo ohjaajaa kun odottaa palkkaa. Tilanne pysyy positiivisena ja hallinnassa. Kuulostaa helpolta eikö? Kokeiltiin tänään esimerkiksi luvan pyytämistä kun mennään moikkaamaan ihmistä. En päästänyt Fridaa ihmisen luo heti vaan odotin, että Frida katsoo minua. Meni oikein hyvin ja ihminen ketä moikattiin ei ollut niin innokas itse, se teki Fridasta myös rauhallisen siinä tilanteessa.Nam tein meille todella herkullisia suklaa banaaneja. Käytiin kuvailemassa myös viikonloppuna Jungle Juice barille kuvia. Fridaa ei kyllä ole maailman helpoin kuvata ja pelkäsin koko ajan, että hän kaataa juoman. Niin sitten kävikin, mutta juuri tätä varten meillä oli kaksi juotavaa mukana.


Asiasta toiseen, minun luotto ihonhoitotuotteet ovat lumenen seerumi sekä milloin minkäkin merkin kasvovoide. Nyt on taas se aika kuukaudesta kun ne ovat loppu ja täytyy tilata lisää, huomasin Elevenillä olevan tarjouksessa ihonhoitotuotteet!( sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty * merkillä)  

/go.eleven.fi Ihonhoito -20% Tarjous koskee valittuja tuotteita ja on voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää tai 12.3 asti. Ei koske duoja/lahjapakkauksia tai muita settejä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.

Ihonhoitoon menee yllättävän paljon rahaa, on kiva kun selaa tarjouksia ja niitä löytää. Käykää ihmeessä kurkkaamassa, Elevenillä on paljon muitakin tuotteita kuin pelkästään ihonhoito.


Ihanaa keskiviikkoa kaikille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen blogiteksti

ensimmäinen blogiteksti

 No niin, vihdoinkin sain aikaiseksi pistää blogin pystyyn. Minulla on ollut toki nuorempana hevosaiheisia blogeja joten en aivan uusi tääll...