Sivut

Nipsu

    

Tässä on Nipsu. Hän on syntynyt 29.10.2020 . Nipsu on sekarotuinen ( siamilainen, maatiaiskissa). Hänellä on kaunis väritys ja söpö yksityiskohta nenässä, tämän yksityiskohdan johdosta valitsimmekin juuri hänet. Nipsu on nimestä huolimatta tyttö. Päätimme jo oikeastaan etukäteen mieheni kanssa, että sitten kun meille kissa tulee annamme sen nimeksi Nipsu. Nimi sopii hänelle täydellisesti.
 
 Luonteeltaan Nipsu on hieman ennakkoluuloinen, mutta todella utelias. Alusta asti hän on kiintynyt meihin aivan eri tavalla kuin esimerkiksi meidän toinen kissa Oscar. Nipsu on vieraita ihmisiä kohtaan aluksi  hieman epäileväinen, hän ei kuitenkaan mene piiloon tai mitään vastaavaa vaan se näyttäytyy niin, ettei häneen saa koskea ollenkaan.Nipsu rakastaa kesää, lämpöä sekä kärpäsiä. Hän voisi metsästää pihalla kärpäsiä aamusta iltaan kyllästymättä.
 
 Päätimme hankkia toisen kissan, koska Nipsu ei tykännyt olla ollenkaan yksin kotona. Hän koki suurta ahdistusta ja aina kun olimme poissa kotoa, hän kävi ovella taukoamatta mouruamassa. Olimme kyllä suunnitelleet toisen kissan ostamista, mutta ei näin nopealla aikataululla. Kuitenkin suunnitelmat muuttui ja Nipsu sai ystävän eikä hänen tarvitse olla enää yksin kotona. Se on suuri helpotus ja voi rauhassa olla töissä kun tietää, että Nipsulla on kaikki hyvin kotona. Muistakaa, että vaikka kissat ovat itsenäisempiä eläimiä kuin koirat, eivät kissatkaan voi olla hurjia tuntimääriä yksin.
 
Alla näette kuvat Nipsusta pentuna:

nipsu pienenä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen blogiteksti

ensimmäinen blogiteksti

 No niin, vihdoinkin sain aikaiseksi pistää blogin pystyyn. Minulla on ollut toki nuorempana hevosaiheisia blogeja joten en aivan uusi tääll...