Sivut

Oscar

 


Oscu eli oikealta nimeltään Oscar on syntynyt 10.05.2021. Hän on maatiaiskissa. Oscarilla on erittäin kauniin väriset silmät, oranssit\ruskeat joissa on keskellä vihreä rinkula. Saa nähdä pysyykö tuon värisenä vai muuttuuko. Oscarin valitsimme pentueesta hänen värityksen takia, samaa teemaa kun meidän toisella kissalla Nipsulla.

Oscar on todella aktiivinen kissa ja häneltä ei kyllä energia lopu vaikka juoksisimme taloa ympäri koko päivän. Toki hän on vasta todella pentu ja leikkauskin edessä, sen näkee pian muuttuuko energisyys leikkauksen myötä vai pysyykö se suht samanlaisena. Onneksi meillä on iso piha ja paljon neliöitä jossa on tilaa juosta. 

Oscar sopeutui meille todella hyvin asumaan. Jännitimme miten Nipsu ottaa hänet vastaan, mutta turhaan. Tutustuttaminen meni erittäin hyvin muutamaa pientä yhteenottoa huolimatta. Pidimme toki heitä aluksi eri huoneissa ja vaihtelimme heidän hajuja keskenään, teimme todella paljon ennakkoon asioita sekä näytimme heitä muutaman päivän ajan toisilleen vain 15 min kerrallaan. Alku oli hidasta ja raskasta, mutta se kannatti.

Oscarin lempi puuha: Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen blogiteksti

ensimmäinen blogiteksti

 No niin, vihdoinkin sain aikaiseksi pistää blogin pystyyn. Minulla on ollut toki nuorempana hevosaiheisia blogeja joten en aivan uusi tääll...