Sivut

maanantai 28. helmikuuta 2022

NAM mikä tilaus t : Frida

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty * merkillä 

Tilasin * Alvar Petiltä Fridalle 2 euron maistiaispaketin sekä myös pentupaketti. Tuotteet tulivat kotiovelle muutamassa arkipäivässä. 
 Paketti oli aivan ihana. Pelkän paketin perusteella voisin laittaa Alvarin vahvaksi suosikiks. Ulkomuoto on suunniteltu huolellisesti ja siihen on selkeästi nähty vaivaa.Paketin avattuaan sieltä paljastuu muutamat laput. Yhdessä on mm. taulukko josta voit katsoa annostuksen juuri sinun koirallesi sopivaksi. 
Alvar Pet on aika uusi suomalainen yritys, se on perustettu keväällä 2020. Alvar Pet on Lemmikkialan startup, jonka missio on minimoida koirien hiilitassunjälki. Alvar pet tarjoaa asiakkailleen ympäristöystävällistä koiranruokaa, -herkkuja ja tarvikkeita kotiovelle kuljetettuna joustavalla, jatkuvalla tilausmallilla. Uusille asiakkaille Alvar tarjoaa 2€ kokeilujakson, eli maistiaispaketin. Maistiaisjakso ei sido  jatkotilaukseen.  


Alvarin suosituskoneella löydät sinun koirasi yksilöllisiin tarpeisiin sopivan reseptin ja  ruokintasuosituksen. Alvarin reseptit ovat eläinlääkärien kehittämiä ja tehty korkealaatuisista, kestävistä pohjoismaisista  raaka-aineista.  Tuotteet ja toiminta on kompensoitu suomalaisen metsän kiertoajan pidentämiseksi. Voit tilata tuotteita testiin täyttämällä lomakkeen * Alvar petin sivuilla tai tilaamalla suoraan suosituskoneella.                                                    Erittäin mukava yllätys oli mukana tuleva kangaskassi😍
Suosittelen koko sydämestäni Alvaria kaikille. Ulkoasu on kaunis ja ruoka on Fridan mielestä todella hyvää. Erittäin iso plussa on, että voit vaikuttaa itse paljon mitä ruoka sisältää. 


Ihania hemmotteluhetkiä kaikille koirille* Alvarin parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen blogiteksti

ensimmäinen blogiteksti

 No niin, vihdoinkin sain aikaiseksi pistää blogin pystyyn. Minulla on ollut toki nuorempana hevosaiheisia blogeja joten en aivan uusi tääll...