Sivut

tiistai 9. marraskuuta 2021

ensimmäinen blogiteksti

 No niin, vihdoinkin sain aikaiseksi pistää blogin pystyyn. Minulla on ollut toki nuorempana hevosaiheisia blogeja joten en aivan uusi täällä maailmassa ole. Kerron ensimmäisessä postauksessani mitä blogi tulee pitämään sisällään ja vähän viimeaikaisia ostoksia kisuille. Pyrin päivittämään blogia joka toinen päivä.


Blogini pyörii pääosin ( ainakin alkuun ) Nipsun sekä Oscarin elämän ympärillä. Ensi vuonna meille tulee rottweiler jos kaikki menee hyvin ja pentue löytyy, silloin sitten blogin sisältöön pomppaa uusi perheenjäsen ja meillä alkaa aivan uusi luku elämässä. Pääsette mukaan pentu arkeen ja mikä hienointa nimenomaan arkeen rottweiler pennun kanssa. Meillä on mieheni kanssa omakotitalon remontointi projekti meneillään sen johdosta jokunen remontti postauskin aina silloin tällöin tupsahtaa.


Minulla alkaa opiskelut eläinten parissa tammikuussa. En malttaisi odottaa sillä eläimet ovat minulle todella tärkeitä. Olen kauan pohtinut, mikä on se minun juttuni ja mikä työ antaa minulle kaikkein eniten. En ole valinnut eläinten parissa työskentelyä sen huono palkkaisuuden takia, mutta ehkäpä perustankin oman yrityksen tulevaisuudessa, sitten se on kannattavaa. 


Siirrytään seuraavaksi hankintoihin. Muutama viikko sitten ostimme kisuille "ruokailumaton", kun kissat tiputtelee herkkupaloja tai jos vettä roiskuu juodessa ei lattia sotkeennu vaan ne pysyvät tietyn rajan sisällä siististi.  Täytyy kyllä myöntää sen olevan ihan tyylikkään näköinenkin. Matosta en nyt saa päähäni oliko se rustata vai ikeasta, mutta ihan perus eteismatto.  Niin kuin kuvasta näkyy, on meillä myös heidän ruokapaikalla juoma automaatti. Juoma automaatin lisäksi meillä on kissoille juoma astiat heille kylpyhuoneessa.


Mukaan kauppareissulta tarttui myös kätevät säilytysastiat kissojen ruuille. Näitä metsästettiin monesta eri kaupasta. Lopulta talouspörssi sekä prisma yllätti. Astiat ovat eri kaupoista, mutta ovat lähes samaa sarjaa. Jes! Pet food 16,95e (talouspörssi) CAT food 9.95e (prisma)
Ihanaa Tiistain jatkoa teille kaikilleEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen blogiteksti

ensimmäinen blogiteksti

 No niin, vihdoinkin sain aikaiseksi pistää blogin pystyyn. Minulla on ollut toki nuorempana hevosaiheisia blogeja joten en aivan uusi tääll...