Sivut

sunnuntai 13. helmikuuta 2022

Tein YouTube kanavan!

 Uskalsin tehdä sen vihdoin, oman YouTube kanavan. Olen todella innoissani. Siellä on jo muutama video, menkää ihmeessä katsomaan jos yhtään YouTube videot kiinostaa Tästä pääset kanavalleni 

Torstaina yöllä noin 01:00 aikoihin Frida rupesi oksentamaan todella paljon. Hän oksensi puolentunnin aikana ainakin 15 kertaa. Hänen yleisvointi oli todella huono, joten lähdimme päivystykseen. Autossa hän oksensi vielä muutaman kerran, olin todella huolissani. Onneksi lääkäriin päästyämme Fridan olo helpotti ja hän sai siellä pahoinvointi piikin. Lääkäri sanoi lääkkeen olevan niin vahva, että jos hän vielä kerran oksentaa meidän pitää olla heti yhteydessä lääkäriin. Onneksi meidän ei enää tarvinnut olla. Ikinä ei saatu tietää mikä hänellä oli, mutta luultavasti syönyt jotain epäsopivaa. Oscar ja Nipsu oli ihmeissään, kun lähdimme yöllä pois kotoa. Nipsu oli myös todella ihmeissään kun Frida oksensi ja lähti meitä karkuun. 

Kotona annoin Fridalle keitettyä riisiä sekä pehmennettyjä nappuloita, pieninä määrinä monta kertaa päivässä. Seuraavan päivän illalla Frida oli jo oma itsensä!Lauantaina meillä alkoi pentukurssi. Olen persoonaltani todella jännittäjä. Jännitin sitä paljon, onneksi kaikki meni hyvin. Frida osasi keskittyä ja haki kontaktia. Katsotaan onko tilanne sama kun tehtävät vaikenee. Ensimmäisellä kerralla harjoittelimme palkkasanaa, kontaktia sekä jättämistä ( ei jättämis sanalla ). Fridaa alkoi loppua kohden turhauttaa. Hän rupesi pyörimään paikallaan ja tunkeutui penkin alle. Kotiin päästyämme hän nukahti heti. Kävin hänen kanssaan ulkona, mutta muuten hän kyllä nukkui melkein koko illan. Odotan innolla jo seuraavia kertoja, sekä sitä miten Frida kehittyy kurssin aikana. Kurssi kestää kaksi kuukautta, siinä ajassa Frida ehtii kasvaa paljon ja kevät on täällä.


Tänään kävimme jäällä kävelemässä, siitä videota Youtubessa

Oli todella tuulinen päivä. Toivoisin todella, että jäälle uskaltaisi mennä vielä kun tulee aurinkoinen päivä. Tulisi todella hienoja kuvia sekä videoita.

Minulle saa ehdottaa YouTube kanavalle, millaisia videoita haluaisitte nähdä. 

4 kommenttia:

 1. Onneksi pikkanen parani nopsaan. Toivottavasti tuollaisia ylläreitä ei tuu enää vastaan.

  VastaaPoista
 2. Voi Frida reppanaa, onneksi oli nopeasti ohi. Pelottavia tuollaiset, kun sitä niin kovin hätääntyy.

  Ihania kuvia ja video jäältä=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, säikähdin ihan todella paljon. onneksi selvittiin vain säikähdyksellä.
   Kiitos paljon <3

   Poista

Ensimmäinen blogiteksti

ensimmäinen blogiteksti

 No niin, vihdoinkin sain aikaiseksi pistää blogin pystyyn. Minulla on ollut toki nuorempana hevosaiheisia blogeja joten en aivan uusi tääll...