Sivut

lauantai 5. helmikuuta 2022

Studio kuvia, vai onko?Mietiskelin hetken miten voisin kuvata Fridaa sisällä. Keksinkin loisto idean, vaihdoin valkoiset lakanat sänkyyn ja pitelin hiukan herkkutikkua kädessä. Kuvista tuli parempia kuin osasin odottaa. Huomenna ajattelin kokeilla kissojen kanssa samaa. Katsotaan onnistuuko yhtä hyvin.  Hieman kuvien laatu huononi kun ne tänne laitoin. Valkoisella taustalla koitin hakea studiomaista tunnelmaa...ei nyt ihan studiokuvia, mutta hyviä silti.


Käytiin tänään eläinkaupassa ostamassa herkkuja, valjaat sekä pari lelua. Näimme kaupassa mummini siskon ja hänen miehen. Illalla äiti, minun pikkuveli sekä kummitäti tuli käymään. Nyt neiti on aivan poikki. Frida rakastaa nähdä ihmisiä, mutta väsyy kohtaamisista todella paljon. Huomenna pidetään ihan vain koti päivä, metsäreissua lukuun ottamatta.

Kissat saivat kaupasta heidän lempiherkkuja itsybitsy freeze dried chicken. Nipsu on todella nirso, mutta nuo herkut ovat hänen mieleen.
Loppuun vielä kuva omistajien herkutteluhetkestä. 

ihanaa viikonloppua kaikille

2 kommenttia:

Ensimmäinen blogiteksti

ensimmäinen blogiteksti

 No niin, vihdoinkin sain aikaiseksi pistää blogin pystyyn. Minulla on ollut toki nuorempana hevosaiheisia blogeja joten en aivan uusi tääll...