Sivut

lauantai 20. marraskuuta 2021

leikkaus

 Muutamaan päivään ei ole tullut päiviteltyä kun Oscarin leikkaus oli eilen sekä koira asia on mennyt eteenpän, jee!

Oscarin kastraatio oli perjantaina. Leikkaus meni hyvin sekä nopeasti ja hän oli jo muutaman tunnin päästä täysin oma itsensä. Toimenpiteen yhteydessä Oscarille laitettiin myös mikrosiru. Kissamme ovat sisäkissoja joten jos hän karkaisi tietäisin ainakin, että sirun avulla meidät löydetään. Toivottavasti tietenkään näin ei ikinä tapahdu, mutta ikinä ei voi olla täysin varma. 

Ihme kyllä ajattelimme, että leikkauksen jälkeen Oscar rauhoittuisi hieman. Tällä hetkellä näyttää siltä, että Oscar on aivan yhtä villi ellei jopa villinpi kun ennen leikkausta. Ei se haittaa, oletuksemme vain oli hieman eri. Meidän ei tarvinnut erottaa heitä toisistaan leikkauksen jälkeen. Nipsu antoi Oscun rauhassa parannella itseään. 

Teimme kisuille myös tilauksen netistä 2 kpl 7,5kg ruokapussia. Ei lopu hetkeen ruoka kesken. 

Sitten siihen mahtavaan asiaan joka meitä odottaa. Meille tulee koira joulukuun viimeisellä viikolla, ihanaa. Tätä on odotettu ja muutamat kyyneleetkin vuodatettu epätoivon hetkinä, kun sopivaa pentua ei ole löytynyt. No nyt löytyi ja vielä lähempänä kuin osasimme ajatellakkaan. Menemme ensiviikolla tulevaa pentuamme katsomaan. Olemme todella innoissamme tulevasta perheenjäsenestämme, mutta samalla jännittää miten uusi arki tulee pennun kanssa rullaamaan, millainen pentu on luonteeltaan, onko paljon tempperamenttia vai päin vastoin. Näihin kysymyksiin saadaan vastaus kun arki alkaa rullaamaan. 





 Ihanaa viikonloppua kaikille 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen blogiteksti

ensimmäinen blogiteksti

 No niin, vihdoinkin sain aikaiseksi pistää blogin pystyyn. Minulla on ollut toki nuorempana hevosaiheisia blogeja joten en aivan uusi tääll...