Sivut

tiistai 16. marraskuuta 2021

Löytöjä

 Eilen kävin meidän talomme tavaroita läpi. Edellinen asukas on jättänyt paljon tavaroita tänne, oikeastaan kaiken. Yläkerrassamme on paljon kirjoja sekä vihkoja jotka ovat todella hienoja sekä mielenkiintoisia. Ideoisimme mieheni kanssa, että tekisimme taulun joistakin kirjoista ja laittaisimme seinälle. Tällä tavalla talon historia pääsee esille vaikka olemme muuten uusineet melkein kaiken. 

Tutkimus matkallani yläkerrassamme löysin kivan puisen laatikon. Näin heti mielessäni mitä sille voisin tehdä ja ryhdyin laatikkoa hieman "uudistamaan". Maalasin laatikon sivut valkoisella sekä liimasin vihoista palasia laatikon sisälle. Minusta siitä tuli aika hieno lukuunottamatta muutamia maaliroiskeita. Mysteerinä on vielä, että mitä sinne sisälle laittaa. Miettisin, että ehkä kissojen tai tulevan koiran leluja. 

Lyhyt ja ytimekäs postaus. Katsotaan mitä käyttöä laatikolle keksin. Ajatukset on oikeastaan pelkästään koirassa. Saadaanko hänet perheeseemme jo muutaman kuukauden päästä vai ei. Olen persoonaltani todella malttamaton, epätietoisuus saa minut myös sekoamaan. Vielä hetki pitää jaksaa odotella. 




Mukavaa Tiistaita kaikille 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen blogiteksti

ensimmäinen blogiteksti

 No niin, vihdoinkin sain aikaiseksi pistää blogin pystyyn. Minulla on ollut toki nuorempana hevosaiheisia blogeja joten en aivan uusi tääll...