Sivut

maanantai 21. helmikuuta 2022

Pentukurssin toinen kerta sekä fiilistelyä metsässä

                                                            YouTube:         VIDEOON PÄÄSET TÄSTÄ

                                                                    


                                                                        YouTube:     Fiilistely video 


Meillä oli Fridan pentukurssin toinen kerta. Meni paremmin kuin ensimmäisellä kerralla. Frida oli tottakai innoissaan ihmisistä sekä koirista, mutta rauhoittui tosi hyvin omalle paikalleen. Viime kerralla rauhoittuminen ei tullut noin nopeasti. Tutustuimme tunnilla erilaisiin aktivointi tapoihin, sekä harjoiteltiin hieman nenäkosketusta. Nenäkosketus on meille jo tuttu, mutta ei käskysanalla. Tuosta oli todellakin apua, Frida tuli ulkona myös koskettamaan minun kättä kun pyysin. MAHTAVAA.

Kävimme "pitkällä" metsäkävelyllä muutama päivä sitten. Sain sieltä napattua ihan kivoja kuvia. Pitää tietenkin olla vähän itsekriittinen. Minun mielestäni olisin voinut parempiakin kuvia napata. Olin tarkentanut osan kuvista ihan hassusti. Emme kovin usein mene niin metsälle, että mieheni on mukana. On hankala kuvata Fridaa yksin, joten pitää aina ottaa kaikki ilo irti, kun saa kuvata kunnolla. 


Eilen paistoi ihanasti aurinko. Lähdimme myös metsään. Kun oli niin hieno ilma, tein siitä  " fiilistely videon " YouTubeen. Menkää ihmeessä katsomaan jos yhtään olette metsäihmisiä.
Videosta ei tullut kovin pitkä, koska halusin itse myös nauttia metsästä ilman puhelinta.2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia ja onpa muuten ihanan värinen panta-hihna teillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon❤️ Ja joo, panta erottuu hyvin hämärällä!

      Poista

Ensimmäinen blogiteksti

ensimmäinen blogiteksti

 No niin, vihdoinkin sain aikaiseksi pistää blogin pystyyn. Minulla on ollut toki nuorempana hevosaiheisia blogeja joten en aivan uusi tääll...