Sivut

tiistai 23. marraskuuta 2021

Paketti kissoille

 

Hemmottelen kyllä meidän kissoja enemmän kun itseäni (hiukan hemmottelin itseänikin kun paketti tuli suoraan koti ovelle). Tällä kertaa ei ollut kyllä hemmottelu paketti, mutta ruokaa kuitenkin yli 10kg. Kätevää tilata netistä muutama iso paketti kerrallaan, ruokaa riittää kyllä helposti kahdelle kissalle 2-4kk. Olen postauksen ruuasta erikseen tehnytkin. Tämä applawsin ruoka on osoittautunut parhaaksi ruuaksi meidän kissoillemme. Merkki uskollisena kokeilimme ensin royal caninia, mutta se ei jostain syystä Nipsulle sopinut. 

Pakettia avatessa Nipsu tuli työnjohtajaksi paikalle varmistamaan, että hänen ruokansa on varmasti tuttua ja turvallista. Samaan aikaan menin katsomaan, mitä Oscar puuhailee. 

Oscar ihme ja kumma lepäili kiipeilypuussa.Yleensä kun jotain on meneillään talossa, molemmat kissat ovat paikan päällä. Tällä kertaa näin ei ollut, vähän hän kuitenkin kurkkaili, ettei vain jää herkuista paitsi.

Tilaus oli testi tilaus, testattiin kuinka nopeasti tilaus saapuu perille ja onko tuotteet ihan samat kun täällä. Kyllä vain oli. Täältä tilataan kyllä jatkossa kaikki. Raakaruokaa en uskalla tilata netistä, parempi ostaa kaupasta. Nyt tiedämme, että sivu on luotettava. Ensi tilaus saattaa olla jo ihan pian. Koira nimittäin tarvitsee vielä paljon tarvikkeita. 

Hiukan samalla kun pakettia Nipsun kanssa tutkittiin, miettisin miten voisin hyödyntää joulupallot nyt kun kuusta ei ole. Keksisin sitten laittaa ne booli maljoihin. Vielä kun valot saa niin on minusta aika kivan näköiset. 

2 kommenttia:

 1. Meillä myös menny RC ruuat boikottiin. Vilja kun saa massun ihan sekaisin ja kaikki RC ruuat on viljaa pullollaan. Onneksi kuitenkin tykkäätte tuosta Applawsista, niin mekin!
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että tekin olette löytäneet Applawsin, osoittautunut erittäin hyväksi.

   Ihanaa joulunodotusta <3

   Poista

Ensimmäinen blogiteksti

ensimmäinen blogiteksti

 No niin, vihdoinkin sain aikaiseksi pistää blogin pystyyn. Minulla on ollut toki nuorempana hevosaiheisia blogeja joten en aivan uusi tääll...