Sivut

tiistai 14. joulukuuta 2021

Kipeänä

 Olen kipeänä, toivottavasti jouluksi olen terve. Vihdoin loputkin tilaamani tavarat saapui. Tilattiin kissoille uusi kiipeilypuu. Puu on melkein kaksi metriä korkea, tilaa riittää molemmille kissoille. Puu oli helppo koota ja kissat rakastavat sitä todella paljon, etenkin Osar. Nipsun mielestä vanha kiipeilypuu on ihan yhtä hyvä, joten ei laitettu sitä pois vaan se myös asunnossamme on. Kissat pääsee hyvin koiraa puuhun karkuun jos sellainen fiilis tulee ( toki rajaamme koiran tilan aluksi, kissat saavat rauhassa tutustua uuteen perheenjäseneen)Yllä olevissa kuvissa näkyy, mitä ollaan nyt pennulle hankittu + pentu aitaus ja verkko josta pennun pää tai tassut eivät mahdu jotta ikäviltä yllätyksiltä vältytään. Kuvista puuttuu myös Rukkan toppa asu, joka ollaan saatu. Henkilökohtainen lempi tuotteeni on rukkan neon vihreä pentu kaulapanta sekä siihen kuuluva talutushihna jota tietenkin voi käyttää pentu ajan jälkeenkin. 

Päivät käyvät vähiin, ensiviikolla Frida käydään hakemassa. En vielä usko, että tämä on totta. Frida on kasvanut aivan todella kovaa vauhtia niin kuin olen aikaisemminkin sanonut. Kasvattaja laittoi meille kuvia hänestä jälleen. Frida on sekarotuinen niin jännä nähdä kuinka iso hänestä tulee. 


Kiitos kun luit ja ihanaa joulun odotusta kaikille.
2 kommenttia:

 1. Paranemisia henkilökunnalle!
  Juu, kiipeilypuita ei voi ikinä olla liikaa. Mekään ei anneta lupaa poistaa wanhoja. Tosin palvelija muokkaa niitä sitte sopivammiksi uuteen paikkaan.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin totta! kipeydestä selvitty ja pentu arki lähtenyt käyntiin.

   ihanaa alkanutta vuotta!

   Poista

Ensimmäinen blogiteksti

ensimmäinen blogiteksti

 No niin, vihdoinkin sain aikaiseksi pistää blogin pystyyn. Minulla on ollut toki nuorempana hevosaiheisia blogeja joten en aivan uusi tääll...