Sivut

tiistai 7. joulukuuta 2021

Oscar on energiaa täynnä.

 Muutama postaus aiemmin kerroin, että teimme testitilauksen verkkokaupasta. Verkkokauppa osoittautui todella hyväksi sekä nopeaksi. Tilasimme pennulle sekä kissoille muutamia (ehkä vähän enemmän kun muutamia) tuotteita. Tilaus oli niin iso, että verkkokauppa jakoi paketit muutamiin eri osiin. Kaikki osat eivät ole vielä tulleet. Haluaisin kovasti tehdä postauksen tuotteista, mutta maltan mieleni ja teen sen vasta sitten, kun kaikki tilaamani tuotteet ovat saapuneet. 

Oscarin uusi lempi lelu on punainen naru. Jätimme narun yöksi lattialle (narun päässä on puinen kerä jossa naru on kerällä) se oli virhe. Oscar alkoi vierittää narua edes takaisin ja siitä kuului aivan todella kova ääni. Herättiin kolme kertaa siihen, laitoimme kerän laatikkoon. Oscarille tämä ei ollut ok ja hän sekosi, rupesi juoksemaan ympäri asuntoa etsien narua. Lopulta Oscar suuttui niin paljon narun ollessa poissa, että rupesi hyökkäilemään Nipsun päälle. Tätä jatkui jonkin aikaa. Meidän oli pakko luovuttaa ja antaa lelu takaisin. Löytäisipä hän uuden lempi lelun joka ei olisi ihan noin äänekäs ja jolla ei olisi noin hauska leikkiä yöllä. Meidän pikku Oscarilta löytyy kyllä virtaa vaikka muille jakaa. Sunnuntaina meillä oli vieraita, Oscarin kanssa leikittiin koko päivä. Silti illalla hänestä löytyi yhtä paljon energiaa kuin ennen leikin aloittamista. Odotan jo kevättä jolloin saisimme alkaa tekemään pihalle heille aitausta. Saisivat purettua energiaa ihan omalla tavallaan, ulkona ei vapaana, mutta kuitenkin melkein vapaana.

Nipsu on aivan loppu Oscarin yli energisyyteen. Nipsu mielummin loikoilisi päivät pitkät ja makoilisi ulkona ihanassa kesä ilmassa. Nipsun mielestä myös Fridan peti on nyt hänen.

Frida kasvaa kovaa vauhtia. Saimme kuvia kasvattajalta. Näimme Fridan vähän yli viikko sitten ja siinä ajassa hän on kuin eri koira. Enää kaksi viikkoa niin meidän Frida on täällä. Laitan kuvat havainnoimaan tuota kasvua. 
4-viikon ikäinen

5-viikon ikäinen5-viikon ikäinen sukka varkaissa.
Ihanaa joulun odotusta kaikille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensimmäinen blogiteksti

ensimmäinen blogiteksti

 No niin, vihdoinkin sain aikaiseksi pistää blogin pystyyn. Minulla on ollut toki nuorempana hevosaiheisia blogeja joten en aivan uusi tääll...